Više

  LPR Centar organizira u Orašju besplatan tečaj njemačkog jezika

  Najčitanije

  U Tuzli je osnovan Centar za lični i profesionalni razvoj početkom 2014. godine te uz pomoć Europskog centra za obrazovanje već skoro tri godine uspješno sprovodi projekt pružanja besplatnih edukacija za socijalno ugrožene građane širom BiH. Edukacijama LPR Centra su se do sada pridružilo ukupno 23 grada i općine na području BiH sa približno 2000 polaznika koji su stekli, i još uvijek stječu znanje i vještine kroz učenje.
  Nakon uspješne realizacije tečajeva engleskog jezika, a zbog velikog interesa mještana Orašja, krajem ovoga mjeseca počinjemo sa organizacijom besplatnih tečajeva njemačkog jezika. Prednost pri upisu imaju socijalno ugroženi građani koji u potpunosti besplatno pohađaju nastavu dok se našim tečajevima mogu priključiti i građani koji nisu socijalno ugroženi uz obavezu mjesečne participacije za sudjelovanje u iznosu od 27 KM, pojašnjavaju iz Centra u Tuzli.

  Nastava na tečajevima će se izvoditi na nivoima: A1/1, A1/2, A2/1, A2/2, B1/1, B1/2, B2/1, B2/2, C1/1 i C1/2 a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou za koji se odluče prilikom prijave na tečaj na web stranici Centra: www.centarlpr.com.

  Prijave su u tijeku i vrše se putem stranice: www.centarlpr.com ili putem mail adrese: lpr.centar@gmail.com. Prijaviti se mogu srednjoškolci, studenti, zaposlena i nezaposlena lica, umirovljenici.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti