Više

  Maxhof Gruppe d.o.o. i Temax BH d.o.o. među 14 nagrađenih kompanija iz BiH

  Najčitanije

  Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) uručila je u Istočnom Sarajevu nagrade najznačajnijim investitorima u Bosnu i Hercegovinu u 2022. godini, na tradicionalnoj manifestaciji “Izbor najznačajnijih stranih investitora u BiH za 2022. godinu”.

  Za 2022. godinu, 14 kompanija primilo je plaketu za postignute rezultate u poslovanju. Do sada su uložili 496,7 milijuna KM, te zapošljavaju 3.825 radnika u BiH. Među kompanijama su i dvije iz Županije Posavske koje posluju u Poduzetničkoj zoni Dusine u Orašju: Maxhof Gruppe d.o.o. i Temax BH d.o.o.

  -Ovo ohrabrujuće priznanje Investitorima na području Županije Posavske je potvrda povoljnog ambijenta koji treba osigurati ubrzani gospodarski razvoj. Siguran sam da su i mjere Vlade Županije Posavske doprinijele takvom ambijentu, te očekujem nastavak velikih ulaganja, kako stranih tako i domaćih kompanija.
  Uz čestitke poduzetnicima Temaxa BH d.o.o. i Maxhofa Gruppe d.o.o., čestitka i Gradu Orašju čija poduzetnička zona Dusine može biti primjer i ostalim općinama u Županiji kao način stvaranja povoljne poduzetničke infrastrukture, izjavio je predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić u povodu dodjeljivanja istaknutih priznanja na tradicionalnoj manifestaciji “Izbor najznačajnijih stranih investitora u BiH za 2022.godinu”.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti