Više

  Međunarodni sajam gospodarstva od 16.4.-20.4.2024. godine u Mostaru

  Najčitanije

  Međunarodni sajam gospodarstva Mostar već 25. godinu za redom otvara svoja vrata značajnoj gospodarskoj smotri 16. travnja 2024. godine. Sajam će trajati do 20. travnja 2024. godine, a zemlja partner sajma je Republika Hrvatska.

  Međunarodni sajam gospodarstva Mostar je afirmiran kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u širim razmjerima, koja će i ove godine okupiti veliki broj izlagača, ali i privući veliki broj posjetitelja. Uz izložbeni dio pripremljen je raznolik i edukativan konferencijski program, te susreti gospodarstvenika.

  Tradicionalno, na ovoj značajnoj gospodarskoj manifestaciji sudjelovat će 13 gospodarskih subjekata s prostora Županije Posavske i Vlada Županije Posavske kao pokrovitelj. Organizator za izlagače iz Županije Posavske je Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske uz sudjelovanje Ureda za razvoj, europske integracije i borbu protiv korupcije Županije Posavske.

  21.3.2024. godine Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske održalo je sastanak sa zainteresiranim izlagačima s područja Županije Posavske, na kojem je predstavljen ovogodišnji program sajma, prostor za izlagače te sve informacije koje su potrebne sudionicima sajma.
  Ukupan prostor na sajmu predviđen za izlagače s područja Županije Posavske je 391 m2, izvijestili su iz Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja ŽP.

  Na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2024. na štandovima će biti predstavljeni:
  1. Vlada Županije Posavske
  2. Turistička zajednica Županije Posavske
  3. Yimor d.o.o. (Magic ice)
  4. Maxhof Gruppe d.o.o.
  5. Duo Domaljevac d.o.o.
  6. Eko Posavina
  7. Abonos Posavina
  8. Techno Win d.o.o.
  9. Pims Elektro Oprema d.o.o.
  10. Classy BH d.o.o.
  11. Biro Commerce d.o.o.
  12. Peplast d.o.o.
  13. Temax BH d.o.o.
  14. JD Saddlery d.o.o.
  15. Obnova Promet d.o.o.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti