Više

  Međunarodni sajam gospodarstva od 2.-6.5.2023. u Mostar

  Najčitanije

  Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 24. godinu za redom planira svečano otvoriti svoja vrata značajnoj gospodarskoj smotri 2. svibnja 2023.g. Sajam će potrajati do 6. svibnja 2023.g., a zemlja partner Sajma je Izrael.

  Međunarodni sajam gospodarstva okupiti će, kao i proteklih godina veliki broj izlagača, te biti popraćen mnoštvom poslovnih foruma, bogatim konferencijskim programom i susretima, na kojima će gospodarstvenici imati priliku razmijeniti iskustva, proširiti krug poslovnih poznanstava, unaprijediti vlastito poslovanje kroz sklapanje poslovnih ugovora, kao i mnoštvo edukacija koje će im u sklopu programa Sajama biti na raspolaganju.
  Važan dio Sajma, uz susrete gospodarstvenika, svakako će biti susreti visokih izaslanstava zemlje partnera i zemlje domaćina kao i izaslanstava iz regije. Uz poseban program, planirana je organizacija sastanaka kao ključnih mjesta za spajanje različitih razmišljanja, komuniciranja problema te otvaranja novih prostora za rješenja.
  Uvjereni smo da će uspješno predstavljanje i najavljeni veliki odaziv izlagača iz Izraela i Bosne i Hercegovine, te zemalja regije i svijeta, na 24. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, doprinijeti unaprjeđenju gospodarskih potencijala svih ključnih aktera, poručuju organizatori Sajma.

  Tradicionalno na ovoj značajnoj gospodarskoj manifestaciji sudjeluje i Županija Posavska kako bi predstavila svoje gospodarske potencijale. Vlada Županije Posavske pokrovitelj je njihovog sudjelovanja. U tijeku su dogovori oko organizacije i sudjelovanja posavskih gospodarstvenika na ovoj prestižnoj gospodarskoj smotri na dobrobit gospodarstva Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti