Više

  Ministar Radić potpisao ugovore u vrijednosti 642.341,47 KM

  Najčitanije

  Ugovori za radove na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta na području Grada Orašja i općine Domaljevac-Šamac, u ukupnoj vrijednosti 642.341,47 KM, potpisani su danas (4.9.) u Vladi Županije Posavske u Orašju. Potpisivanju ugovora između Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša ŽP i odabranog ponuđača bio je nazočan Đuro Topić, predsjednik Vlade ŽP. Ugovore je potpisao ministar prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske Pero Radić i predstavnik firme „Roading“ Gračanica koja je odabrani ponuđač za izvođenje radova te Nikola Ilišević ispred firme „In Project“ kojoj je dodijeljen nadzor.

  Nakon provedenog postupka javne nabave ugovori su potpisani za:
  -LOT1: Sanacija i rekonstrukcija lokalnih cesta na području Grada Orašja. Riječ je o pet lokalnih cesta u četiri mjesne zajednice (Oštra Luka, Donja Mahala, Kostrč i Vidovice). Vrijednost ugovorenih radova za sanaciju i rekonstrukciju lokalnih cesta u Gradu Orašju je 526.393,88 KM s PDV-om.
  -LOT2: Sanacija lokalnih cesta na području općine Domaljevac-Šamac. Riječ je o tri lokalne
  ceste u mjesnim zajednicama Domaljevac, Bazik i Grebnice i o platou kod groblja u Grebnicama. Vrijednost ugovorenih radova za sanaciju lokalnih cesta u općini Domaljevac-Šamac je 115.947,59 s PDV-om.
  Rok izvođenja radova je 30 dana.

  U narednom periodu provest će se isti postupak javne nabave za radove na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta za općinu Odžak i za ostale ceste u općini Domaljevac-Šamac.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti