Više

  Ministarstvo zdravstva i socijalne politike Vlade ŽP otvoreno za pregovore za stolom, a ne na prosvjednom okupljanju

  Najčitanije

  Zdravstveni djelatnici iz Županije Posavske nastavili su danas prosvjed, no ovoga puta ispred zgrade Vlade Županije Posavske u Orašju.
  -Mi ne podržavamo ovakav način pregovora. Svaki dan smo tu otvoreni za razgovore. Do sada smo uputili pet poziva za sastanak, a oni samo jednom, što dovoljno govori koliko je tko spreman da se riješi ovaj problem, a tko nije. Uputit ćemo ponovo poziv za sastanak, no kada mi pet puta zovemo na pregovore a oni samo jednom, jednostavno ne možemo pregovarati. Ono što sindikat traži u ovom trenutku ne možemo ispoštovati. Mi smo imali više prijedloga, a oni samo jedan tako da to sve govori, izjavio je ministar zdravstva i socijalne politike Damir Živković u izjavi za medije.
  Na upit novinara imaju li stanovnici Županije Posavske razloga za brigu ministar zdravstva i socijalne Živković je odgovorio kako se nada da će ipak do dogovora doći vrlo brzo, samo je potrebno malo volje sa strane sindikata. -Mi smo čak na posljednjem sastanku ponudili ono što su tražili za zdravstvene djelatnike, međutim oni ne odustaju od toga da to povećanje bude isto za sve. Ukoliko u naredna dva dana ne budu tražili sastanak, idućeg tjedna uputit ćemo novi poziv kako bi ponovo sjeli i pregovarali, izjavio je ministar zdravstva i socijalne politike Živković.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti