Ministrica Andrić i predsjednik Vlade Topić uputili čestitku povodom Svjetskog dana učitelja

Najčitanije

Dragi odgojitelji, učitelji, nastavnici i svi djelatnici u obrazovnom sustavu želimo vam uputiti iskrene čestitke povodom 5. listopada – Svjetskog dana učitelja. Izuzev čestitke, želimo vam uputiti i najiskrenije zahvale za sve ono što činite, za sav trud koji ulažete i za strpljenje koje imate u poučavanju i odgoju naših učenika.

Često vam zadaća nije samo poučavanje nego i osluškivanje dječjih problema i hrabrenje, ali i rješavanje poteškoća na njihovom putu ka odraslosti. To neka vam bude čast jer ste mladim ljudima osobe od povjerenja i oni od kojih trebaju savjet i nesebičnu podršku. Vi u sadašnjosti sijete znanje, vrijednosti, mudrost, ljubav i znatiželju kako bi naše društvo u budućnosti ubiralo plodove uspjeha procesa učenja. Čineći sve to, uz obitelj učenika neposredni ste dionici stvaranja skladnih i sretnih osoba, a time i sretnog društva.

U Vladi Županije Posavske, a napose u Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i sporta imate saveznike, partnere i prijatelje jer smo svjesni da je ulaganje u obrazovanje, a time i u vas, ulaganje u budućnost. Uz želju da sačuvate ljubav prema ovom pozivu i dobijete mjesto u društvu koje zaslužujete želimo vam sretan Dan učitelja.

Predsjednik Vlade Županije Posavske
Đuro Topić

Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta ŽP
Ana Andrić

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti