Više

  Ministrica Andrić primila najbolje učenike osnovnih i srednjih škola iz Županije Posavske

  Najčitanije

  Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske Ana Andrić je danas (25.1.) u zgradi Vlade Županije Posavske u Orašju upriličila prijem najboljih učenika osnovnih i srednjih škola iz protekle školske 2022./2023. godine.
  Nakon poziva školama za nominiranje najboljih učenika, Ministarstvo je donijelo odluku nagraditi ih novčano, a to su učenici generacije iz tri srednje škole i još deset najboljih učenika u učenju, vladanju i izvannastavnim aktivnostima iz svih deset škola Županije Posavske.
  Ministrica Andrić, zajedno sa suradnicom pozdravila je nazočne učenike, pozvala ih da kažu nešto o sebi i svom obrazovanju, iznesu primjere dobre prakse iz svojih škola, kao i probleme s kojima se susreću. Naglasila je da Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta planira poticati izvrsnost, davati potporu najboljim učenicima, a što se već čini stipendiranjem studenata po osnovi uspjeha, kako bi uspješno nastavili svoje obrazovanje i daljnji razvoj u stručne i kompetentne žitelje naše Županije i bili na ponos svojim roditeljima i cjelokupnoj zajednici.
  Nagrađeni učenici zahvalili su se ministrici na novčanoj nagradi, ali i svojim učiteljima/nastavnicima, ravnateljima i pedagozima, koji su ih sve vrijeme školovanja pratili, poticali na postizanje što boljeg uspjeha u obrazovanju, ali i sportu i društveno-humanističkom području.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti