Više

  Ministrica Andrić upriličila prijem za ŽOK-ice

  Najčitanije

  Jučer, 8. travnja 2021. godine, u Vladi Županije Posavske, ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta Ana Andrić organizirala je prijem za odbojkašice ŽOK Orašje. Prijemu su nazočile 15 odbojkašica zajedno s trenerom Mehmedom Memiševićem i pomoćnim trenerom Robertom Mašićem. Ministrica Andrić je u ime Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske i svoje osobno ime čestitala odbojkašicama na postignutom uspjehu i daljnjem plasmanu u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

  U svom obraćanju ŽOK-icama istaknula je da njihov put do uspjeha nije bio lagan, to je samo za hrabre, za one koji su spremni na žrtvu i nikada ne odustaju te da je njihov uspjeh vratio optimizam na prostor Županije Posavske u ova teška vremena. Vlada Županije Posavske želi ulagati u sport i dalje će podupirati treninge i davati potporu organizaciji Kluba, kako bi odbojka postala masovnija u našoj Županiji.

  Na kraju se ministrica Andrić još jednom zahvalila djevojkama, treneru, pomoćnom treneru, predsjedniku kluba gosp. Marošu, članovima Uprave te roditeljima odbojkašica koji su ih cijelo vrijeme pratili na njihovom putu do uspjeha, izvijestili su iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti