Više

  MUP ŽP – Zapljena opojne droge u Donjoj Mahali

  Najčitanije

  Nakon prikupljenih kriminalističko-obavještajnih saznanja, nastavno na prethodne operativne akcije koje su za cilj imale suzbijanje zlouporaba opojnih droga, policijski službenici kriminalističke policije Ministarstva unutarnji poslova Županije Posavske su dana 02. rujna 2020. godine, temeljem naloga Općinskog suda u Orašju, izvršili pretragu obiteljske kuće i pripadajućih objekata koje koristi J.J. iz Donje Mahale, općina Orašje.

  Pretragom je pronađena određena količina biljne usitnjene materije za koju je preliminarnim ispitivanje utvrđeno da se radi o opojnoj drogi „marihuani“, metalnu drobilicu koja se koriste za usitnjavanje opojne droge marihuane i lulu pomoću koje se marihuana konzumira.

  Imenovani J.J. je uhićen zbog postojanja osnova sumnje da je imenovani J.J. počinio kazneno djelo opisano u članku 293. stavku 1. Kaznenog zakona F BiH. „Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“ i nad istim je provedena kriminalistička obrada nakon koje će protiv navedenog biti dostavljeno izvješće o počinjenom kaznenom djelu, nadležnom tužiteljstvu Županije Posavske, izvijestio je glasnogovornik Zdenko Ćubel.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti