Više

  Na 18. Međunarodnom sajmu ekologije Ekobis 2021. partner Županija Posavska

  Najčitanije

  U Bihaću je danas (09.09.) otvoren 18. Međunarodni sajam ekologije Ekobis 2021. (Međunarodni sajam turizma- Ekotour i međunarodni sajam obrta). Na svečanosti otvorenja uz ostale goste su i predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić, ministar gospodarstva, rada i prostornog uređenja u Vladi ŽP Dragutin Živković i ministar prometa, veza i zaštite okoliša u Vladi ŽP Anes Osmanović.

  Na svečanosti otvorenja sajma Ekobis u Bihaću nazočnima je uputio prigodne riječi pozdrava predsjednik Vlade ŽP Topić, uz želju za nastavkom uspješne suradnje. S obzirom na dugogodišnju suradnju u ovome projektu međunarodnog sajma, Županija Posavska je ujedno partner sajma. -Svaki sajam i svaki događaj u našem gradu je itekako važan jer pokazuje da je Bihać otvoren grad, da živi od manifestacija, bilo da su kulturne, sportske ili pak ove sajamske, kao što je EKOBIS, ističu Organizatori manifestacije.

  Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja Vlade Županije Posavske organizator je nastupa i prezentacije sedam tvrtki iz tri posavske općine.
  Na sajmu u Ekobis 2021. u Bihaću s područja Županije Posavske su sljedeći izlagači:
  1. Peplast d.o.o. Odžak,
  2. Poljoprivrednik d.o.o. Odžak,
  3. Temax d.o.o. Orašje,
  4. Techno Win d.o.o. Odžak,
  5. Duo d.o.o. Domaljevac,
  6. Matićanka d.o.o. Orašje,
  7. Koturić Toni d.o.o. Domaljevac i
  8. Ministarstvo prometa, veza i zaštite okoliša Vlade ŽP.

  Posebno priznanje Međunarodnog sajma ekologije Ekobis 2021 dodijeljeno je Vladi Županije Posavske, a uručeno je ministru prometa, veza, turizma i zaštite okoliša i zamjeniku predsjednika Vlade Županije Posavske Anesu Osmanoviću na središnjoj večeri ove tradicionalne manifestacije.

  Međunarodna sajamska manifestacija Ekobis u Bihaću održava se od 09. do 12. rujna.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti