Više

  Na sajmu gospodarstva „Mostar 2019“ iz tri posavske općine 26 izlagača

  Najčitanije

  -Ministarstvo gospodarstva i prostornog uređenja Vlade Županije Posavske za ovogodišnji 22. međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2019.g. koji će se održati od 09. do 13. travnja 2019.g. uspjelo je animirati respektabilna poduzeća s prostora tri posavske općine za sudjelovanje na toj prestižnoj gospodarskoj smotri. Vlada Županije Posavske u cijelosti je osigurala sredstva za sajamske prostore i njihovo uređenje, čime se gospodarstvenicima otvara prostor da s minimalnim sredstvima ostvare prisutnost na toj značajnoj prezentaciji gospodarstva. Na mostarskom sajmu predstavit će ukupno 26 izlagača, izjavio je ministar gospodarstva i prostornog uređenja Vlade ŽP Dragutin Živković. U okviru sadržaja koji se realiziraju u okviru sajamske manifestacije gospodarstva je i tradicionalna, sedma po redu „Večer Posavine u Hercegovini“.

  Mostarski sajam, jedna od najznačajnijih i najposjećenijih gospodarskih manifestacija u regiji, održat će se u Slobodnoj zoni Hercegovine, na 30.000 četvornih metara zatvorenoga i otvorenoga izložbenog prostora. Organizatori ističu kako su jako zadovoljni odzivom izlagača i da su kapaciteti sajma skoro već popunjeni. Pored Kine, na ovogodišnjoj manifestaciji izlagat će gospodarstvenici iz još tridesetak zemalja svijeta, iz svih oblasti gospodarstva.

  Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, drvna industrija, izrada namještaja od raznih materijala, kemijska industrija, građevinarstvo, komunalna oprema, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tekstilna i kožna galanterija.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti