Više

  Nastavak potrage za nestalim državljanima Republike Turske

  Najčitanije

  Održan je jučer (10.1.) u 17:00 sati u Odžaku 3. koordinacijski sastanak povodom potrage za nestalim državljanima Republike Turske u rijeci Savi na području općine Odžak.

  Na sastanku su sudjelovali predstavnici Uprave policije MUP-a Županije Posavske, Ministarstva sigurnosti BiH, Granične policije BiH, Županijske uprave civilne zaštite, Civilne zaštite općine Odžak, Federalne uprave civilne zaštite, Republičke uprave Civilne zaštite RS-a, Civilne zaštite Brčko Distrikta te predstavnici MUP-a i Civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i predstavnici AFADA Republike Turske.

  Nakon provedene rasprave u kojoj su sudjelovali svi navedeni predstavnici nadležnih institucija i agencija uključenih u potragu za nestalim državljanima Republike Turske, između ostalih, jedan od zaključaka je i da se potraga za nestalima nastavlja u istom intenzitetu i s istim resursima uključujući jednak, a u slučaju potrebe i povećan, angažman pripadnika svih uključenih institucija sa svim raspoloživim resursima do subote 14. siječnja 2023. godine, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Zdenko Ćubel.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti