Više

  Neradni dan u Županiji Posavskoj 25. studeni – Dan državnosti BiH

  Najčitanije

  Na danas (23.11.) održanom nastavku 19. sjednice Vlade Županije Posavske uz ostale teme, donesen je zaključak o proglašenju neradnog dana. Na području Županije Posavske 25. studeni 2015.g.- Dan državnosti BiH, proglašen je neradnim danom.

  U prvom dijelu sjednice razmatran je u formi nacrta i proslijeđen u skupštinsku proceduru Nacrt zakona o prostornom uređenju i građenju u Županiji Posavskoj, te uz ostalo, nekoliko Odluka koje se tiču odobravanja izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2015.g. sa pozicije granta za ostvarivanje prava civilnih žrtava rata, za tri općine Županije Posavske na ime sufinanciranja prijevoza učenika , te za realizaciju športskih programa i aktivnosti.

  Vlada Županije Posavske prihvatila je Izvještaj o radu i financijskom poslovanju Županijske bolnice Orašje za 2014.g. Izvještaj o radu Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2014.g. Izvještaj o radu Zavoda zdravstvenog osiguranja za 2014.g. i Izvješće o radu Službe za upošljavanje za 2014.g.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti