Više

  O rodnoj ravnopravnosti

  Najčitanije

  Predstavnica Misije OESS-a u BiH sa uredom u Tuzli, Nermina Nalić, promatrač za vladavinu prava, posjetila je danas ( 19.02.) Vladu Županije Posavske u Orašju. Sastanak je održan sa predstavnicima županijskog Ureda za razvoj i europske integracije u formi dogovora vezano za promociju brošure „Rodna ravnopravnost u Posavskom kantonu“. Misija OESS-a BiH podržala je inače tiskanje materijala brošure, a na sastanku su dogovoreni modeli njene medijske prezentacije.

  Prva je ovo brošura u BiH koja je objavljena na temu rodne ravnopravnosti. Njome se želi potaknuti razmišljanje šire zajednice kao i institucija te nevladinog sektora u vezi sa aktualnom problematikom rodne ravnopravnosti, istaknuto je tijekom sastanka.

  Promatrač za vladavinu prava pri Misiji OESS-a u BiH Nalić zahvalila se na suradnji vezano za pripremu brošure. Izrazila je očekivanje da će se u narednom vremenu predstaviti široj javnosti, kako preko radio emisije „Otvorena vlada“ koje uređuje Služba za odnose s javnošću Vlade Županije Posavske, tako i preko drugih medija.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti