Više

  Obavijest o izmijenjenom režimu prometa

  Najčitanije

  Obavještavaju se građani da će u ponedjeljak 01. studenog 2021. godine na području općina Odžak i Orašje doći do izmjene režima prometa zbog održavanja tradicionalnog sajma-vašara i to kako slijedi:

  ODŽAK
  U vremenu od 07,00 do 22,00 sati privremeno će za sav promet biti zatvoren dio ulice M. Tita od križanja s ulicom Bratstva i jedinstva (Hanke) do kružnog toka kod župne crkve i ulica Dž. Bijedića, dok će samo za promet teretnih motornih vozila i autobusa biti zatvorena ulica 15. M. Brigade. Promet će biti preusmjeren na alternativne pravce i to ulicom R.Porobića u pravcu ulice Bratstva i jedinstva (Hanke) u kojoj će biti dozvoljen dvosmjerni promet.

  ORAŠJE
  U vremenu od 07,00 do 19,00 sati privremeno će za sav promet biti zatvorena magistralna cesta M-14.2 u mjestu Donja Mahala, općina Orašje na lokaciji sajmišta „Šibovača“ zbog održavanja tradicionalnog sajma-vašara. Promet će biti preusmjeren na alternativne pravce i to za teretna motorna vozila pravcem Donja Mahala-Bok, a za osobna vozila pravcem Podbarje-Criteži.

  Zbog očekivanog povećanog broja vozila, upozoravaju se građani da se navedenim pravcima kreću s pojačanim oprezom.

  GLASNOGOVORNIK
  Zdenko Ćubel

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti