Više

  Obavijest o programu „Erasmus+ za mlade poduzetnike“ 

  Najčitanije

  Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine dostavilo je Obavijest Diplomatsko – konzularnog predstavništva Bosne i Hercegovine u Sofiji, Republika Bugarska, Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske.
  U dostavljenoj Obavijesti dostupne su informacije o načinu sudjelovanja u programu „Erasmus+ za mlade poduzetnike“ICT Cluster Bugarska za buduće poduzetnike i start-up biznise iz Bosne i Hercegovine. Svrha programa ICT Cluster Bugarska je podrška i obuka mladih poduzetnika koju su bez iskustava, a s odličnom poslovnom idejom s ciljem pokretanje vlastitog start- up biznisa te realizacija postavljenih ciljeva uključujući i mlade poduzetnike koji su pokrenuli vlastiti biznis kako bi vlastito poslovanje podigli na višu i kvalitetniju razinu.
  Program „Erasmus+ za mlade poduzetnike“ trenutno raspolaže s novčanim sredstvima u iznosu 100.000,00 €, a koja su namijenjena isključivo u svrhe financiranja prijevoza, boravka i obuke budućih mladih poduzetnika ukupnom trajanju od šest (6) mjeseci. Svi zainteresirani mladi poduzetnici svoje sudjelovanje prijavljuju putem web stranice: www.erasmus-entrepreneurs.eu  , a dodatne informacije o navedenom programu              mogu se dobiti putem web stranice: www.ictcluster.bg , izvijestio je ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Mario Pejić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti