Više

  Obavijest obveznicima podnošenja izvještaja o financijskom upravljanju i kontroli za 2017. godinu

  Najčitanije

  Zakonom o financijskom upravljanju i kontroli u javnom sektoru u Federaciji Bosne i Hercegovine („Službene novine FBIH“ broj 38/16, utvrđeni su obveznici podnošenja godišnjeg izvještaja o funkcioniranju sistema financijskog upravljanja i kontrole.

  Godišnji izvještaj o financijskom upravljanju i kontroli predstavlja izvještaj korisnika javnih sredstava za prethodnu godinu koji se podnosi na propisanom obrascu, propisan Pravilnikom o provođenju financijskog upravljanja i kontrole u javnom sektoru u FBIH („Službene novine FBIH“ broj 06/17). Propisani obrazac sadrži opće podatke o organizaciji i popunjen upitnik za samoprocjenu sistema financijskog upravljanja i kontrole. Izvještaj možete preuzeti na službenoj stranici Federalnog ministarstva financija, rubrika CHJ u izborniku Financijsko upravljanje i kontrola (Prilog 1).

  Mole se obveznici da popunjen i potpisan obrazac (Prilog 1) dostave do 28.02.2018. godine putem pošte na adresu Ministarstva financija Županije Posavske, kao i na mail adresu: marko.zivkovic@zupanijaposavska.ba

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti