Više

  Obavijest poljoprivrednim proizvođačima o popunjavanju anketnih upitnika

  Najčitanije

  Obavijest poljoprivrednim proizvođačima o popunjavanju anketnih upitnika o investicijskim projektima u Sektoru poljoprivrede za razdoblje 2012. – 2017. godina Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Obavijest poljoprivrednim proizvođačima o popunjavanju anketnih upitnika o investicijskim projektima u Sektoru poljoprivrede za razdoblje 2012. – 2017. godina Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači koji nisu popunili anketne upitnike u svojim matičnim općinama, a koji se odnose na investicijske projekte u Sektoru poljoprivrede za razdoblje 2012.- 2017. godina i to:

  • investicije u primarnu poljoprivrednu proizvodnju (stočarstvo, mehanizacija i priključna oprema za za biljnu proizvodnju, žitarice i industrijsko bilje, voće, povrće, grožđe, gljive i ostalo) i

  • investicije u preradu i doradu poljoprivrednih proizvoda (prerada mlijeka, prerada mesa, prerada ribe, prerada voća i povrća, proizvodnja vina i ostalo), da u periodu od 25.09.2017. godine do 06.10.2017. godine OBVEZNO isto izvrše u resornom Ministarstvu.

  Anketni upitnik o investicijskim projektima u Sektoru poljoprivrede za razdoblje 2012. – 2017. godina

   

  Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva
  Županije Posavske

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti