Obavijest poljoprivrednim proizvođačima o prijavi plana proizvodnje za 2023. godinu

Najčitanije

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači da sukladno Zakonu o novčanim potporama u poljoprivredi i ruralnom razvoju (Službene novine Federacije BiH“, broj: 42/10 i 99/19), Pravilniku o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore po modelu poticaja proizvodnji – Prečišćeni tekst („Službene novine Federacije BiH“, broj: 54/22.) i Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore po modelu poticaja proizvodnji („Službene novine Federacije BiH“, broj: 46/22) dužni obvezno izvršiti prijavu plana proizvodnje za koju očekuju potporu u narednoj 2023. godini, najkasnije do 15.11.2022. godine.

Prijava plana proizvodnje je uvjet za sudjelovanje u programu potpore za sve proizvodnje, također poljoprivredni proizvođači imaju obvezu pridržavati se propisanih rokova za prijavu plana proizvodnje.

Prijava plana proizvodnje obavlja se u resornom Ministarstvu na propisanom Obrascu (Obrazac PPP), svakim radnim danom od 08,00 do 16,00 sati, za sve dodatne informacije obratiti se na tel. 031/714 364.

Ministarstvo poljoprivrede,vodoprivrede i
šumarstva Županije Posavske

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti