Više

  Obavijest Službe za upošljavanje Županije Posavske

  Najčitanije

  Vlada Federacije BiH je na svojoj sjednici održanoj 22.8.2022. g. donijela dopunu svoje ranije Uredbe o pomoći stanovništvu pogođenom poskupljenjima uslijed globalne inflacije. Njome je iz proračuna za 2022. godinu izdvojila po 100 KM pomoći osobama koje su se s 31.8.2022. g. našle na evidencijama svojih matičnih službi. Isto tako je u dopuni Uredbe navedeno kako korisnici ove mjere mogu biti samo osobe koje nisu bile korisnici po drugim osnovama, a iz proračuna Federacije BiH.

  Nakon što je Vlada Federacije BiH pročistila popise neuposlenih, oni su s detaljnim uputama dostavljeni u županijske službe na dalje postupanje. Ovim putem Služba za upošljavanje poziva neuposlene osobe koje su se nalazile na popisu neuposlenih 31.8. ove godine, da provjere svoj status, dostave potvrdu ili ugovor iz banke kojim će potvrditi da imaju otvoren račun te se osobno pojave u svom nadležnom birou. Sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu uz čije predočenje će potpisati predaju svojih isprava.

  Više informacija o ovoj temi ćete naći na službenoj stranici Službe za upošljavanje Županije Posavske http://www.szuzp.ba/, priopćili su iz Službe za upošljavanje Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti