Više

  Obavijest studentima o inozemnim stipendijama

  Najčitanije

  Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine informiralo je Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske o stipendijama Vijeća za kulturnu suradnju Indije (za četiri studenta) i stipendijama Republike Slovačke (stipendije za studij, istraživanje i boravak), za akademsku 2021./2022. godinu.
  Zainteresirani kandidati za stipendije Vijeća za kulturnu suradnju Indije mogu podnijeti aplikaciju za „ICCR“ stipendije on-line putem web adrese: http://a2ascholarships.iccr.gov.in, a krajnji rok za podnošenje aplikacije je 30.4.2021. godine.
  Zainteresirani kandidati za stipendije Republike Slovačke, više informacija o samom natječaju, te uvjetima i načinu prijavljivanja, mogu pronaći na web stranicama: www.stipendia.sk i www.scholarships.sk, putem kojih se obavlja elektronička prijava na natječaj. Krajnji rok za podnošenje prijava je 30.4.2021. godine do 16h. Drugi rok za podnošenje prijava za ljetni semestar 2021./2022. godine je 31.10.2021. godine.
  Dodatne informacije o natječaju i načinu prijavljivanja moguće je dobiti slanjem upita na sljedeće e-mail adrese: ondrej.aradsky@saia.sk ili nsp-foreign@saia.sk

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti