Više

  Obavijest za osiguranike Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske

  Najčitanije

  Iz Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske svim osiguranicima uputili su danas tekst obavijesti sljedećeg sadržaja:

  S obzirom na proglašenu pandemiju korona virusa (COVID-19) i djelatnost koju obavlja Zavod zdravstvenog osiguranja Županije Posavske, te odluka Kriznog stožera Vlade Županije Posavske, sve naše osiguranike molimo da, bez neodložne potrebe ili našeg poziva, NE DOLAZE u prostorije Zavoda ili područnih ureda Zavoda.

  Provjeru važenja ovjere zdravstvene iskaznice/legitimacije zdravstvene ustanove (domovi zdravlja i bolnice) će provjeravati u Integriranom zdravstvenom informacijskom sustavu (IZIS) koji je instaliran na svim prijemnim šalterima zdravstvenih ustanova.
  Obustavlja se, do daljnjeg, ovjeravanje zdravstvenih iskaznica/legitimacija jer zdravstvene iskaznice/legitimacije koje osiguranici već posjeduju vrijede do daljnjeg i iste su elektronskim putem ovjerene do 31.01.2021. godine.

  U slučaju neodložive potrebe dolaska, osiguranike molimo da dolaze u razdoblju od 8 do 12 sati, da se u prostorijama Zavoda ili područnih ureda Zavoda zadržavaju što je kraće moguće i poštuju preventivne mjere koje je donio Krizni stožer Ministarstva zdravstva i socijalne politike Županije Posavske (nošenje maske preko usta i nosa, držanje odstojanja od 1 m, korištenje sredstava za dezinfekciju, izbjegavanje gužvi i sl.), a sve u cilju smanjenja rizika od nastanka i širenja korona virusa.

  Kada se steknu uvjeti za normalizaciju rada Zavoda osiguranici će biti pravovremeno informirani, a do tada za sva pitanja iz nadležnosti Zavoda zdravstvenog osiguranja ŽP možete se obratiti radnicima Zavoda putem e – maila: (helpdesk@zzozp.ba) ili telefona objavljenih na web stranici Zavoda (www.zzozp.ba).

  Tel. broj glavnog ured ZZO ŽP, Odžak – 031 710 991

  Tel. broj područnog ureda ZZO ŽP Domaljevac – 031 791 038
  Tel. broj područnog ureda ZZO ŽP Odžak – 031 761 650
  Tel. broj područnog ureda ZZO ŽP Orašje – 031 714 259

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti