Više

  Objavljen 2. Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan RH

  Najčitanije

  S ciljem promicanja veza i jačanja suradnje Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske te očuvanja hrvatskog identiteta, odnosno promicanja hrvatskog jezika, kulture, tradicije i jačanja položaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, kao i pomoći ugroženim pojedincima – pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske je 16. rujna 2015. godine objavio 2. Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

  Javni poziv je namijenjen sljedećim kategorijama primatelja:
  1) Neprofitne organizacije izvan Republike Hrvatske i u Republici Hrvatskoj (udruge građana, zaklade, ustanove i ostale organizacije koje ne ostvaruju dobit ili profit za svoj rad), kao i hrvatske zajednice izvan Republike Hrvatske koje se brinu za zaštitu prava i interesa Hrvata izvan Republike Hrvatske
  2) Fizičke osobe čiji projekti obuhvaćaju brigu za očuvanje i jačanje identiteta Hrvata izvan Republike Hrvatske
  3) Ugroženi pojedinci – pripadnici hrvatskog naroda s prebivalištem izvan Republike Hrvatske koji se nalaze u teškim socijalnim i materijalnim prilikama.
  Javni poziv je otvoren do 1. listopada 2015., a rezultati će biti objavljeni na službenoj mrežnoj stranici Državnog ureda www.hrvatiizvanrh.hr.

  Ovdje možete preuzeti Javni poziv

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti