Više

  Održan radni sastanak predstavnika MUP-a ŽP i NPA

  Najčitanije

  U službenim prostorijama Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske danas (22.8.2023. g.) je održan radni sastanak na kojem su sudjelovali ispred Uprave policije MUP-a Županije Posavske načelnik Sektora unifromirane policije, glavni inspektor Joso Mikić i načelnik Ureda ravnatelja policije, glavni inspektor Davor Vidović, a ispred Norveške narodne pomoći (Norwegian People’s Aid) Capacity Development Menager Goran Šehić i AMD Coordination Officer Igor Gačanović.

  Cilj i tema sastanka je mogućnost pružanje potpore, pomoći i doniranja informatičke opreme i sustava upravljanja vezanih za lako i kratko naoružanje, kao i za sav drugi dokazni materijal koji se pohranjuje i čuva u Upravi policije MUP-a ŽP. Također se razgovaralo i o obilježavanju i označavanju službenog naoružanja.

  Predstavnici Norveške narodne pomoći su iskazali spremnost da financijski podrže nabavku opreme i postupak obuke policijskih službenika kao što su to već uradili u suradnji s Policijom Brčko Distrikta. S tim u vezi Uprava policije MUP-a Županije Posavske će poslati pismo namjere, a nakon toga će se pristupiti potpisivanju memoranduma o suradnji, izvijestio je glasnogovornik Zdenko Ćubel.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti