Više

  Održan sastanak o pokrivenosti signalom mobilne mreže na području ŽP

  Najčitanije

  Ministar prometa veza i zaštite okoliša Županije Posavske Pero Radić, održao je danas (28.09.) u zgradi Vlade ŽP u Odžaku sastanak s predstavnicima JP HT d.d. Mostar, Marijanom Kobašem, voditeljem odjela za upravljanje kabelskim mrežama i uslugama i Zlatkom Kneževićem. Sastanak je organiziran u cilju poboljšanja stanja signala mobilne mreže na području Županije Posavske.
  Na sastanku su između ostalog iznesene primjedbe korisnika usluga o slaboj pokrivenosti signalom na pojedinim područjima naših općina i grada. Poseban naglasak stavljen je na mjesne zajednice Novo Selo, Gornji Svilaj, Osječak i industrijsku zonu u Odžaku. Na području Grada Orašja detektiran je problem u mjesnoj zajednici Vidovice, a na području općine Domaljevac-Šamac u mjesnim zajednicama Brvnik i Grebnice.
  Budući da je za rješavanje ove problematike vezano i postavljanje baznih stanica na lokalitete za koje moraju biti riješeni imovinsko-pravni odnosi uz suglasnost nadležnih gradskih i općinskih službi predstavnici JP HT d.d. Mostar naglasili su da su već pokrenute aktivnosti na terenu te da će u narednom razdoblju te aktivnosti biti još intenzivnije.
  Na kraju sastanka donesen je zaključak da će se u cilju bolje pokrivenosti signalom mobilne mreže na području Županije Posavske aktivno uključiti naša zajednica, predstavnici JP HT d.d. Mostar te više razine vlasti, a na dobrobit svih građana koji su korisnici tih usluga, izvijestili su iz Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti