Više

  Održana II. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske

  Najčitanije

  Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 28. 12. 2022. godine, održana je II. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.
  Zastupnici su razmatrali i usvojili: Proračun Županije Posavske za 2023. godinu, Zakon o izvršavanju Proračuna Županije Posavske za 2023. godinu, Odluku o osnivanju Kolegija Skupštine Županije Posavske, Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske za 2023. godinu, Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Službe za upošljavanje Županije Posavske za 2023. godinu i Izvješće o utrošku tekućih pričuva Proračuna Županije Posavske za razdoblje od 01.01.-30.6.2022. godine.

  Informacija o dokumentu okvirnog proračuna Županije Posavske za razdoblje 2023-2025 je primljena k znanju a usvojeni su i Zaključak o Mišljenju na Nacrt zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i Zaključak o Mišljenju na Nacrt zakona o zaštiti civilnih žrtava rata u Federaciji BiH.
  Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli Drago Zečević, Emir Beširević, Mehmed Memišević i Franjo Blažanović.
  Također, istog dana, svoju I. sjednicu održalo je Mandatno-imunitetno povjerenstvo, izvijestili sui z Stručne službe Skupštine.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti