Više

  Županijsko natjecanje osnovnih škola iz engleskog jezika

  Najčitanije

  U Osnovnoj školi Orašje u Orašju, po prvi put je održano Županijsko natjecanje osnovnih škola iz engleskog jezika, u organizaciji Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske.
  Na natjecanju, koje se održavalo u dva dijela – slušnog i pismenog, sudjelovao je po jedan učenik 7. razreda i jedan učenik 9. razreda iz svake od osnovnih škola. Nadzor nad učenicima tijekom natjecanja vodile su profesorice engleskog jezika, koje su ujedno bile i ispitivačice te su vršile ispravljanje radova.
  U natjecanju učenika 7. razreda, prvo mjesto osvojio je učenik Osnovne škole u Donjoj Mahali, drugo mjesto učenik Osnovne škole u Tolisi, dok su treće mjesto podijelili učenici iz Osnovnih škola u Odžaku i Orašju. U natjecanju 9. razreda, prvo mjesto osvojio je učenik Osnovne škole u Orašju, drugo mjesto učenik Osnovne škole u Boku, dok je treće mjesto osvojio učenik Osnovne škole u Donjoj Mahali.
  Rezultati natjecanja pokazali su kako učenici odlično vladaju engleskim jezikom, što će im u budućnosti otvoriti mnoga nova vrata, izvijestili su iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti