Više

  Online nastava na TV programu

  Najčitanije

  U vrijeme krize nastale zbog virusa COVID-19 uz platformu e-škole koja će omogućiti pristup nastavnim sadržajima svim učenicima, kroz SUM TV Sveučilište u Mostaru u suradnji s RTV Herceg Bosne od danas (24. ožujka) u 10.00 sati počinje emitirati pilot tjedan nastave za učenike od 1. do 5. razreda osnovne škole.

  Sutra će biti prikazane nastavne jedinice iz hrvatskog jezika, matematike i prirode i društva za 1. i 4. razred, u srijedu za ostale razrede niže osnovne škole, a od sljedećeg tjedna počinje emitiranje nastave po predviđenom nastavnom rasporedu za sve niže razrede osnovnih škola svaki dan.

  Online nastava od 6. do 9. razreda kreće u srijedu, 25. ožujka, na platformi skole.sum.ba. Ulažu se i veliki napori kako bi uskoro bila dostupna i online nastava za srednje škole, izvijestili su sa Sveučilišta Mostar.

  Podsjećamo, na području Županije Posavske se od 16.03.2020. g. odvija online nastava za sve učenike osnovnih i srednjih škola u tri posavske općine. Televizijski program edukacije organiziran je kao dodatna pomoć učenicima u ovom kriznom razdoblju.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti