Više

  Otkriven počinitelj KD „Razbojnička krađa“ u Odžaku

  Najčitanije

  Nakon provedene sveobuhvatne istrage tijekom koje su policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU Odžak u suradnji sa policijskim službenici MUP-a Tuzlanske Županije, priveli više osoba i izvršili više pretraga stambenih objekata i vozila na području Odžaka, Gradačca, Gračanice i Lukavca, službenici OKP PU Odžak su uhitili trideset jednogodišnjeg N.Dž. iz Odžaka zbog postojanja osnova sumnje da je dana 23. srpnja 2021. godine u Odžaku počinio kazneno djelo „Razbojnička krađa“ na štetu K.O. iz Odžaka.

  Nakon što je nad imenovanim provedena kriminalistička obrada N.Dž. je uz Izvješće o počinjenom kaznenom djelu predan nadležnom tužitelju Županije Posavske koji je nakon ispitivanja za N.Dž. zatražio određivanje mjere pritvora te je Općinski sud u Orašju i odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

  Vršeći pretrage stambenih objekata i vozila policijski službenici su pronašli više predmeta koji potiču iz gore navedenog kaznenog djela koji će biti vraćeni vlasniku, kao i određenu količinu opojne droge i predmeta koji potiču iz kaznenih djela počinjenih na području Tuzlanske Županije.

  GLASNOGOVORNIK
  Zdenko Ćubel

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti