Više

  Početak nastavne 2018./2019. školske godine na području Županije Posavske

  Najčitanije

  Danas (03.09.2018.) počela je nastava za oko 4.000 učenika, i to u sedam osnovnih i tri srednje škole na području Županije Posavske. Za učenike prvih razreda osnovnih škola i učenike predškola nastava će početi 10.09.2018.g. Podsjećamo, za sufinanciranje nabavke udžbenika učenicima od prvog do devetog razreda odobren je proračunski iznos od 215.000,00 KM.

  Povodom početka školske godine ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa u Vladi Županije Posavske Drago Kopić zaželio je učenicima, roditeljima, učiteljima i nastavnicima sretan i uspješan početak školske godine.

  -Drage učenice i učenici, želim Vam puno uspjeha u školovanju, a vašim roditeljima, učiteljima i nastavnicima, želim puno strpljenja i razumijevanja za vas, vaš odgoj i obrazovanje. Na poseban način, uspješan početak školske godine želim prvašićima i predškolcima, koji će za sedam dana započeti novi period u svom životu. Vjerujem kako ćete se, u godini pred vama, ali i tijekom cijelog školovanja, uspješno nositi sa školskim obvezama i kako će vam školski dani ostati u najljepšoj uspomeni.

  Poštovani u0čitelji i nastavnici, Vi imate najljepšu, najplemenitiju i najodgovorniju ulogu u obrazovanju naše djece, ali sam uvjeren da ćete učiniti sve, kao što ste i do sada činili, da učenicima škola bude mjesto učenja, duhovne radosti i zadovoljstva.

  Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske Drago Kopić

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti