Više

  Polaganje svečane prisege

  Najčitanije

  Nakon što je 31. ožujka 2023. godine upriličena svečana prisega za kadete koji su se školovali za čin mlađeg inspektora, danas 29. svibnja 2023. godine svečanu prisegu su dali i kadeti koji su se školovali za čin policajca.
  Svečanu prisegu su, pred tajnikom MUP-a Županije Posavske Mandicom Jurić i ravnateljem policije MUP-a Županije Posavske generalnim inspektorom policije Miroslavom Živkovićem, položile tri kadetkinje od kojih su se dvije školovale za čin mlađeg inspektora i jedna za čin policajca te deset kadeta od koji se jedan školovao za čin mlađeg inspektora i devet za čin policajca.
  Kadetima su, nakon uspješno završenog školovanja i obuke na Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutarnjih poslova u Sarajevu, dodijeljeni činovi u skladu s njihovim školovanjem te su potpisali Ugovore o probnom radu u trajanju od 12 mjeseci i biti će raspoređeni na rad u sve organizacijske jedinice Uprave policije MUP-a Županije Posavske nakon čega će, ukoliko zadovolje, biti primljeni u radni odnos na neodređeno vrijeme, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Zdenko Ćubel.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti