Više

  Posavina dobila juniorske državne prvake u odbojci

  Najčitanije

  Juniorska momčad HOK Domaljevac osvojila je titulu prvaka BiH, što je najveći uspjeh sjajne generacije domaljevačkih odbojkaša pod vodstvom trenera Zlatka Ivića. Superiorno su osvojili titulu državnog prvaka koja nije nimalo slučajno u njihovim rukama, nego predstavlja nastavak uspjeha i krunu odličnog rada s mladim igračima. Završnica federalnog kao i državnog natjecanja protekla je u znaku HOK Domaljevac koji je u pet susreta zabilježio svih pet pobjeda i pokazao da je gospodar trofeja.

  Državno finale bila je repriza federalnog u kojem su Domaljevac i Gradina Herceg pokazali svu raskoš i kvalitetu igre na zadovoljstvo ljubitelja odbojke.
  Uz potporu svojih najvjernijih navijača domaljevačko-oraškog područja HOK Domaljevac pokazao je u furioznom naletu ujedinjenu kvalitetu, snagu i zrelost te su se na kraju zasluženo se okitili zlatnim odličjima koja im je uručio Đuro Topić, predsjednik Vlade Županije Posavske.

  Odličja za drugoplasiranu (Gradina Herceg iz Srebrenika) i trećeplasiranu ekipu (Radnik Bijeljina) uručili su Stjepan Piljić načelnik općine Domaljevac Šamac i Vlado Blažanović predsjednik HOK Domaljevac. Pobjednički pokal kapetanu Ivi Iviću uručio je Alija Fatić predsjednik OS BiH. Za najboljeg igrača završnog turnira za juniorskog prvaka BiH proglašen je Ivo Ivić igrač domaće ekipe.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti