Više

  Posjeta predsjednika Vlade Topića s ministrima Yimoru Domaljevac

  Najčitanije

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić u pratnji ministara u Vladi, Dragutina Živkovića ministra gospodarstva, rada i prostornog uređenja i Mate Brkića, ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva danas (25.03.) posjetio je sjedište tvrtke Yimor d.o.o. u Domaljevcu, gdje ih je primio direktor i vlasnik tvrtke Zlatko Oršolić.
  Tijekom susreta razmijenjene su informacije o potencijalima tvrtke, aktualnim i planiranim projektima, te izraženo zadovoljstvo uspjehom tvrtke. Ministri su također upoznali poduzetnika sa mjerama koje Vlada ŽP poduzima kao poticaj gospodarstvu, a koje bi uglednom poduzetniku pomogle u ostvarivanju svih zakonom predviđenih potpora i omogućilo apliciranje na EU projekte.

  -Zahvaljujem se na dolasku i interesu za ovo poduzeće koje danas zapošljava oko 600 djelatnika i ima diljem BiH 46 marketa od kojih je sedam otvoreno samo u prošloj godini, kazao je na početku razgovora Oršolić, te dodao da poduzeća Yimor i Maxi predstavljaju tvrtke bez kojih bi zacijelo život na ovom području bio drugačiji.-Ja sam prihvatio ovaj izazov koji nije niti malo lagan i zahtjeva puno odricanja, no nastavljam ga dalje, čak i u ovakvim kriznim vremenima, poručio je Oršolić.

  Predsjednik Vlade Topić je na kraju sastanka izrazio otvorenost za još bolju suradnju, te pozvao Oršolića na gospodarski sajam u Mostaru gdje će sudjelovati i gospodarstvenici sa područja Županije Posavske.

  Radna posjeta sjedištu Yimora u Domaljevcu završena je obilaskom upravne zgrade i pogona sa modernim skladištenjem roba uz robote te primjenu svih EU standarda u toj oblasti.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti