Više

  Potpisan Kolektivni ugovor za policijske službenike u Ministarstvu unutarnjih poslova ŽP

  Najčitanije

  Nakon što je Vlada Županije Posavske dala suglasnost na tekst Kolektivnog ugovora za policijske službenike u Ministarstvu unutarnjih poslova ŽP, danas (25.2.2022. g.) je u Vladi ŽP upriličeno potpisivanje kojem su nazočili ministar unutarnjih poslova ŽP Željko Nedić i predstavnici Sindikata djelatnika MUP-a ŽP. Ugovor su potpisali predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić i predsjednik Sindikata djelatnika MUP-a ŽP Zlatko Tuzlak.

  -Smatram da je ovo kvalitetan materijal kojim su prepoznata financijska prava policijskih službenika u jednoj višoj razini nego što je to bilo u prošlom ugovoru. Vjerujem da ćemo imati korektan status policijskih službenika u svakom smislu koje regulira ovaj Kolektivni ugovor, a onda u konačnici i odnos prema Ministarstvu odnosno prema Vladi, rekao je ministar unutarnjih poslova ŽP Željko Nedić.

  -Drago mi je što napredujemo na obostrano zadovoljstvo i da svaki put kad potpišemo Kolektivni ugovor napravimo korak naprijed i time omogućimo bolji položaj policijskih službenika zbog naše zajednice i zbog našeg društva. Što se tiče Sindikata, mi smo zadovoljni Kolektivnim ugovorom, rekao je predsjednik Sindikata djelatnika MUP-a ŽP Zlatko Tuzlak.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti