Više

  Potpisan Memorandum o razumijevanju s organizacijom „Save the Children“

  Najčitanije

  Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske i organizacija „Save the Children“ potpisali su jučer (07.03.) Memorandum o razumijevanju. Prigodne riječi prilikom potpisivanja uputila je Nada Dujković, pomoćnica ministra.

  Projekt „Jačanje socijalnog uključivanja–jednako i kvalitetno obrazovanje za podršku uspješnog razvoja djece sjeverozapadnog Balkana 2016.-2018“. realizira se s ciljem unaprjeđenja kvalitete obrazovanja za svako dijete u Bosni i Hercegovini.

  Do sada Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske bilo je uključeno u implementiranje dijela projekta Save the Children – ureda za sjeverozapadni Balkan koji je bio usmjeren na unaprjeđenje pristupa i kvalitete predškolskog odgoja i obrazovanja na području sjeverozapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora), a sada je za četiri županije ovaj novi projekt usmjeren na osnovno obrazovanje (Srednjobosanski kanton, Županija Zapadno-hercegovačka, Posavska Županija i Županija 10).

  Projektnu aplikaciju Save the Children i Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske usuglašavaju i popunjavaju zajedno što je znak spremnosti obje strane da rade na unaprjeđenju kvalitete obrazovanja. Aktivnosti projekta počinju potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju koji je upriličen prilikom provedbe prvog bloka obuke za master trenere/mentore koji će biti ključni profesionalci uključene u provedbu definiranih ishoda učenja u jezičko-komunikacijskom području.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti