Više

  Potpisan Ugovor o izdvajanju kapitalnih sredstava za izgradnju Doma zdravlja Orašje

  Najčitanije

  U Vladi Županije Posavske u Orašju jučer (27.01.2022. godine) potpisan je Ugovor o izdvajanju kapitalnih sredstava u iznosu od 260 000,00 KM za izgradnju Doma zdravlja Orašje. Ugovor su potpisali predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić i ravnatelj Doma zdravlja Orašje dr. stom. Ivan Benković, a potpisivanju je bio nazočan i ministar zdravstva i socijalne politike Damir Živković. Potpisanim ugovorom Vlada Županije Posavske je do sada izdvojila sredstva u iznosu od 620.000,00 KM kao potporu ovome projektu.

  -Vlada ŽP će nastaviti sa pružanjem podrške svim projektima koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života stanovnika na području Županije Posavske, a naročito projekt poput ovoga koji će doprinijeti pružanju kvalitetnije i pristupačnije zdravstvene usluge u značajno boljim uvjetima svim korisnicima zdravstvenih usluga, rekao je nakon potpisivanja ugovora predsjednik Vlade ŽP Đuro Topić.

  -Izgradnja novog objekta Doma zdravlja Orašje predstavlja veliki projekt za koji su potrebna značajna sredstva te bez pomoći ministra zdravstva i predsjednika Vlade ŽP, a koji su iskazali potpuno razumijevanje o značaju ovog projekta, bilo bi nemoguće završiti isti. Novi objekt će omogućiti kvalitetniju zdravstvenu zaštitu kao i pristupačnije usluge svim stanovnicima općine Orašje u prostorijama koje će zadovoljavati sve zahtjeve zdravstvene struke, rekao je ravnatelj Doma zdravlja Orašje dr. Ivan Benković.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti