Više

  Potpisan Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta u općini Odžak

  Najčitanije

  U Ministarstvu prometa, veza, i zaštite okoliša ŽP, danas (11.08.2022.g.) potpisan je Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta na prostoru općine Odžak. Nakon okončanja postupka javne nabavke, ugovor je potpisan s poduzećem „Roading“ d.o.o. Gračanica. Vrijednost radova je 456.350,73 KM, a rok izvođenja radova je 30 radnih dana od dana uvođenja u posao. Ugovor o izvođenju radova potpisali su: Anes Osmanović, ministar prometa, veza, i zaštite okoliše u Vladi ŽP i Sabit Korić, direktor poduzeća „Roading“ d.o.o. Gračanica.

  Radovi, iako na različitim dionicama na prostoru općine Odžak, su slični i obuhvaćaju presvlačenja ili poboljšanje stanja kolovoza, zavisno od stupnja oštećenja, uključujući i radove na poboljšanju odvodnje i komponenti sigurnosti, kao i javnu rasvjetu.
  Nadzor nad izvođenjem radova povjeren je poduzeću “Gradnja invest2” d.o.o. Odžak.

  -Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Županije Posavske za 2022. godinu kao rekonstrukcija i investicijsko održavanje, a realizacija ovog projekta planirana je Planom i Programom izgradnje, održavanja i zaštite javnih cesta Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša ŽP za 2022. godinu. Raduje nas da smo okončali proceduru javne nabavke te da ćemo moći iskoristiti pogodne vremenske uslove i realizirati dogovorene dionice na zadovoljstvo žitelja općine Odžak, a u proteklom mjesecu smo potpisali ugovore za općinu Domaljevac-Šamac i Grad Orašje, izjavio je ministar prometa, veza i zaštite okoliša ŽP Anes Osmanović.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti