Više

  Potpisan ugovor o radovima na raskrižju u Donjoj Mahali

  Najčitanije

  U Ministarstvu prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske, dana 24.05.2024. godine potpisan je Ugovor o izvođenju radova na raskrižju magistralne ceste M 14.2. i regionalne ceste R 463 u Donjoj Mahali.

  Nakon okončanja postupka javne nabave Ugovor je potpisan s poduzećem „Roading“ d.o.o. Gračanica. Vrijednost radova je 58.462,56 KM, a rok izvođenja radova je 30 dana od dana uvođenja u posao. Ugovor je potpisao ministar prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske Pero Radić i predstavnik poduzeća „Roading“ d.o.o. Gračanica Osman Mujkić u ime direktora poduzeća.

  Ugovorom su obuhvaćeni radovi proširenja ceste dodavanjem uključno-isključnih traka. Postojeće raskrižje je trokrako i nalazi se na križanju regionalne i magistralne ceste. Velika je frekvencija prometa u određenim razdobljima dana jer regionalna cesta povezuje više naseljenih mjesta s glavnim putnim pravcem prema Gradu Orašju te time predstavlja problematičnu točku prilikom prometa radnika na posao i s posla.

  Realizacijom ovog projekta značajno će se poboljšati uvjeti za sigurno i nesmetano prometovanje svih sudionika u prometu, izjavili su iz Ministarstva prometa, veza i zaštite okoliša Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti