Više

  Potpisan Ugovor o redovitom održavanju regionalnih cesta u Županiji Posavskoj

  Najčitanije

  U Odžaku je 21.03.2017. godine potpisan Ugovor o redovitom održavanju regionalnih cesta u Županiji Posavskoj za 2017.godinu. Ugovorom je obuhvaćeno održavanje 22 km regionalnih cesta i to:
  -RC 464a Odžak- Potočani – Donji Svilaj u dužini od 14 km
  -RC 463 Donja Mahala – Bok u dužini 8 km.

  Ugovorom su obuhvaćeni radovi na redovnom i zimskom održavanju regionalnih cesta, a vrijednost ukupnih radova je 151.599,47 KM.
  Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabavke i odabira najpovoljnijeg ponuđača, ugovor su potpisali Alija Kusur, ministar prometa, veza, turizma i zaštite okoliša ŽP i Kristijan Milas, direktor JP Ceste dd Mostar. Osnovni cilj navedenih aktivnosti je sigurno i nesmetano odvijanje prometa na regionalnim cestama.
  Uspješno je okončana i realizacija projekta: Pješačka zona u Odžaku – I faza, a koja je financirana sredstvima Proračuna Županije Posavske i sredstvima Federalnog ministarstva izbjeglica i raseljenih osoba, a u pripremi je kandidiranje II faze ovog za Odžačane vrlo značajnog projekta.
  Napominjemo da je u realizaciji općine Odžak uspješno realiziran projekt – Uklanjanje divljih deponija u ulici Bosanskoj, a sredstvima koje je Ministarstvo planiralo i odobrilo krajem 2015. godine u okviru svoje proračunske pozicije – Grant za zaštitu okoliša, izvijestili su iz Ministarstva prometa, veza, turizma i zaštite okoliša.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti