Više

  Potpisan „Ugovor o sufinanciranju“ izrade Prostornog plana Županije Posavske 2017.-2037. godina vrijedan 50.000,00 KM

  Najčitanije

  -Ministarstvo gospodarstva i prostornog uređenja Županije Posavske nakon usvojenog Zakona o prostornom uređenju i građenju ide u izradu još jednog važnog dokumenta za Županiju Posavsku, a to je izrada Prostornog plana Županije Posavske za period 2017.-2037. godina.
  U nedostatku vlastitih sredstava za izradu tog dokumenta Ministarstvo gospodarstva i prostornog uređenja Vlade ŽP pokušalo je ta sredstva osigurati sa viših razina vlasti. To smo uspjeli ove godine zajedno sa Federalnim ministarstvom prostornog uređenja, izjavio je ministar Darko Kasap povodom jučerašnjeg ( 19.12.) potpisivanja dokumenta „Ugovora o sufinanciranju“, kojim se Federalno ministarstvo obvezalo sufinancirati izradu Prostornog plana Županije Posavske za period 2017.-2037. godina u iznosu od 50.000,00 KM. Potpis na ugovor stavio je uz ministra Kasapa i Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić.
  -Smatram da je pored Zakona o prostornom uređenju i građenju, ovo jedan od iznimno važnih dokumenata za našu županiju kojim ćemo urediti kompletan prostor, što do sada nije bilo uređeno i time otkloniti sve nedoumice o svim zahvata u građenju na prostoru naše županije, zaključuje ministar Darko Kasap.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti