Više

  Potpisivanje ugovora o subvencioniranju prvog rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji

  Najčitanije

  U zgradi Vlade Županije Posavske u Orašju danas (8.10.) upriličeno je potpisivanje ugovora o subvencioniranju prvog rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji. Po Javnom pozivu za subvencioniranje prvog rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji je pristiglo 66 prijava od čega je 55 obitelji zadovoljilo propisane uvjete. Ravnatelj Ureda za obnovu, stambeno zbrinjavanje i raseljene osobe Vlade Županije Posavske Ilija Bernatović potpisao je ugovore s korisnicima subvencije.

  Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić je uputio pozdravne riječi i čestitao korisnicima subvencije te naglasio da je ovo jedna od bitnih demografskih mjera Vlade Županije Posavske kojom se želi pomoći obiteljima u rješavanju stambenog pitanja.

  Ilija Bernatović, ravnatelj Ureda za obnovu, stambeno zbrinjavanje i raseljene osobe Vlade Županije Posavske u izjavi za medije je naglasio.

  -Danas je Orašju bilo potpisivanje ugovora s mladim obiteljima pri rješavanju stambenoga pitanja. Pozvano je prvih 12 obitelji s rang liste zbog epidemiološke situacije. Ukupno je 55 obitelji putem Javnog poziv ostvarilo pravo na subvenciju. Nepovratna sredstva na ime prvog rješavanja stambenog pitanja mlade obitelji su u iznosu od 1.500,00 KM, a period subvencioniranja se produžava za dvije godine za svako dijete, rekao je Bernatović.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti