Više

  Potpisivanje ugovora za izvođenje radova

  Najčitanije

  Potpisivanje ugovora za izvođenje radova na izgradnji i sanaciji raskrižja ulica K. Hadžiefedića, S. Karića i Proleterska u Odžaku upriličeno je danas (28.7.). Vrijednost potpisanog ugovora je 165.405,47 KM s PDV-om.
  Ugovor su potpisali ministar prometa, veza i zaštite okoliša ŽP Anes Osmanović i predstavnici Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica te izvođača firme Balegem d.o.o. Gradačac.
  -Ovim projektom nastavljamo uređenje centra Odžaka i prometne regulacija jedne opasne raskrsnice koja je među prometnijim u gradu Odžaku. Ovim projektom ćemo povećati stupanj sigurnosti u prometu, a nakon završetka radova na uređenju kružnog toka i trga Bosne i Hercegovine nastaviti sa daljim povezivanjem i uređenjem gradskog središta. Ovom prilikom moram izraziti zahvalnost Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica i resornom ministru dr. Edinu Ramiću na velikoj podršci projektima na prometnicama u našoj županiji, izjavio je Anes Osmanović, ministar prometa, veza i zaštite okoliša ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti