Više

  Poziv na registraciju nezaposlenih osoba za sudjelovanje u programu Samozapošljavanja 2022.godine

  Najčitanije

  Registracija fizičkih osoba je preduvjet za sudjelovanje istih na javnom pozivu, a koja se mora izvršiti prije podnošenja prijave za sudjelovanje u istom. Fizičke osobe se registriraju putem linka na web portalu Zavoda: www.fzzz.ba.
  Prilikom registracije fizička osoba unosi tražene podatke iz obrasca registracije koji se odnose na ime i prezime, matični broj, adresa prebivališta, broj telefona/mobitela, e-mail adresu, korisničko ime i lozinku i ostale podatke koji se traže u obrascu. Registraciju je moguće izvršiti najkasnije 8 dana prije objave javnog poziva.
  Nakon izvršene registracije, fizička osoba na svoju e-mail adresu dobiva automatski generiran e-mail koji sadrži link odabirom kojeg fizička osoba potvrđuje svoju registraciju. Po uspješno okončanoj registraciji, fizička osoba ubuduće pristupa web portalu Zavoda koristeći korisničko ime i lozinku koje je sama odredila prilikom registracije. Fizička osoba koja se registrirala na portalu Zavoda se prijavljuje na javni poziv koristeći svoje korisničko ime i lozinku, navodi se u obavijesti Službe za upošljavanje Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti