Više

  Poziv nezaposlenim braniteljima za preventivne zdravstvene preglede

  Najčitanije

  Ministarstvo branitelja u Vladi Županije Posavske obavještava branitelje s teritorija Županije Posavske da je u tijeku realizacija projekta preventivnih zdravstvenih pregleda koji će u razdoblju od 15.10.2017.g. do 30.11.2017.g. biti realiziran u suradnji s Domovima zdravlja i Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata u našoj Županiji.

  -Cilj ovih zdravstvenih pregleda jeste poboljšanje ukupnog zdravstvenog stanja braniteljske populacije u našoj Županiji. Ovim putem pozivamo sve branitelje da se odazovu na ovaj pregled. Prijave se primaju do petka 13.10.2017.g. u prostorijama Udruga proisteklih iz Domovinskog rata po općinama. Apeliram na branitelje da iskoriste ovu mogućnost. Ovo je pilot projekt tako da se za sada ovo samo odnosi na nezaposlene branitelje bez primanja, kazao je ministar branitelja u Vladi ŽP Marijan Kopić.

  Prijave se obavljaju po općinama:

  – HVIDRA općine Domaljevac-Šamac, kontakt osoba Marko Lukač, broj telefona:

  063-430-885

  – UDVDR općine Orašje, kontakt osoba Ivo Živković , broj telefona 063-467-160

  –  UDVDR općine Odžak, kontakt osoba Ružica Agatić, broj telefona 063-340-123.

  -Za sve dodatne informacije možete se obratiti osobno u Ministarstvo branitelja Županije Posavske na adresi Obilaznica bb, Zgrada Vlade Županije Posavske, na telefon broj: 712-093 ili putem maila ministarstvo.branitelja@gmail.com

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti