Više

  Poziv za održavanje javne rasprave o Nacrtu zakona o turizmu Federacije BiH i Nacrtu zakona o boravišnoj pristojbi Federacije BiH

  Najčitanije

  Federalno ministarstvo okoliša i turizma poziva vas na javnu raspravu o Nacrtu zakona o turizmu Federacije BiH i Nacrtu zakona o boravišnoj pristojbi Federacije BiH i obavještava o sljedećem:

  Vlada Federacije BiH na svojoj 70. sjednici održanoj dana 22.09.2016. godine utvrdila je Nacrt zakona o turizmu u Federaciji BiH i dostavila ga Parlamentu Federacije BiH radi razmatranja i prihvaćanja u redovnoj parlamentarnoj proceduri.

  Vlada Federacije BiH utvrdila je također, Nacrt zakona o boravišnoj pristojbi Federacije BiH na 81. sjednici, održanoj 08.12.2016. godine i dostavila ga Parlamentu Federacije BiH radi razmatranja i prihvaćanja u redovnoj parlamentarnoj proceduri.

  Predstavnički dom  i Dom naroda Parlamenta Federacije BiH, nakon razmatranja Nacrta zakona o turizmu  Federacije BiH i Nacrta zakona o boravišnoj pristojbi Federacije BiH, usvojili su Zaključke kojim se prihvaćaju Nacrti ovih zakona. Isto tako, oba doma Parlamenta Federacije BiH su svojim Zaključcima zadužili predlagatelja da organizira i provede javnu raspravu i da prilikom izrade Prijedloga oba zakona uzme u obzir sugestije, primjedbe i prijedloge iznesene u javnoj raspravi kao i one koje su dostavljene ili će biti dostavljene u pisanoj formi.

  Javna rasprava će se održati 09.03. (četvrtak)   u 11 sati  u zgradi Vlade Županije Posavske, Titova bb, Odžak u sali na prvom katu.

  Napomena: Tekst   Nacrta zakona o turizmu Federacije BiH i Nacrt zakona o boravišnoj pristojbi Federacije BiH možete pronaći na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma, www.fmoit.gov.ba

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti