Više

  Poziv za sudjelovanje na prezentaciju „Javnog poziva za učešće u programu za razvoj poduzetništva i podrške osnivanju poduzeća (Start-up)

  Najčitanije

  Projekat „Lokalni integrisani razvoj“ (LIR) je trogodišnja inicijativa (2016.-2018.) koju primarno financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), u suradnji sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, Ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta Federacije Bosne i Hercegovine i Ministarstvom gospodarstva i prostornog uređenja Županije Posavske.

  Projekat LIR ima za cilj podizanje životnog standarda, a u okviru komponente za ekonomski oporavak , projekt LIR će direktno podržati privatni sektor te potencijalne investitore kako bi se povećala cjelokupna aktivnost u lokalnim zajednicama, osigurao ekonomski rast kroz produktivnije lance vrijednosti te stvorila nova radna mjesta i prihodi.

  Ministarstvo gospodarstva i prostornog uređenja Županije Posavske zajedno sa UNDP-om, organizira prezentaciju programa za razvoj poduzetništva i podršku osnivanju poduzeća (Start –up) u okviru projekta LIR za sve zainteresirane fizičke osobe sa područja Županije Posavske.

  Prezentacija će se održati 19. travnja 2017. godine (srijeda) u amfiteatru školskog centra fra Martina Nedića u Orašju s početkom u 12:00 sati.

  Planirani program podrške uključuje: 1. Specijalistički višednevni trening 2. Bespovratnu financijsku podršku za realizaciju najbolje ocjenjenih biznis planova 3. Mentorsku podršku i praćenje tijekom prve godine poslovanja.

  Popunjenu Prijavu za sudjelovanje možete dostaviti osobno na adresu Ministarstva gospodarstva i prostornog uređenja Županije Posavske u Odžaku ili u Orašju ured broj 57. i na e-mail adresu: poziv@zupanijaposavska.ba

  ovdje možete preuzeti: PRIJAVNI OBRAZAC

  Krajnji rok za podnošenje prijava je 17. travanj 2017. godine (ponedjeljak) do 16:00 sati.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti