Više

  Predavanje „The way to Europe“

  Najčitanije

  Ministarstvo gospodarstva i prostornog uređenja Vlade Županije Posavske organiziralo je u dvorani Skupštine Županije Posavske u Domaljevcu predavanje koje je održao Georg Pauli „The way to Europe“ u praksi-mogućnosti i zamke (4 kritična faktora uspjeha na putu prema Europi). U izjavi za medije ministar gospodarstva i prostornog uređenja Dragutin Živković pojasnio je o kakvom se skupu radi:

  -Predavanje smo organizirali u koordinaciji sa konzultantskom kućom GPS iz Austrije. Održano je na temu „Put u Europu“. Ovo predavanje je jedan od naših ciljeva da gospodarstvu Županije Posavske na neki način otvorimo upravo ta vrata, ili bolje rečeno, da pokažemo na koji način pristupiti tržištima, a ovdje konkretno se odnosi na tržište Republike Austrije. To je jedna od bolnih točaka našeg gospodarstva tako da u suradnji sa konzultantskom kućom GPS Konzept u budućnosti, zasigurno ćemo doprinijeti prisustvu našeg gospodarstva na području Republike Austrije, što je osnovni cilj. Cilj je da gospodarstvo Županije Posavske doživi jednu ekspanziju u narednom vremenu te da proizvode pokušamo plasirati na strana tržišta.

  -Suština je u povezivanju Županije Posavske s Austrijom, dovesti firme iz Posavine u Austriju i obrnuto Odredili smo raditi na nekoliko razina kako bi se cijela Posavina kvalitetno prezentirala u Austriji, Njemačkoj i bilo gdje u Europi, da bi u konačnici došlo do suradnje u oba smjera. Obilazit ćemo određene firme koje poduzetnici žele posjetiti da bi plasirali svoje proizvode ili našli nove partnere. Ja se nadam i ja tako dijelim optimizam sa ministrom Živkovićem da ćemo sigurno u budućnosti još intenzivnije raditi na ovome konceptu povezivanja, izjavila je Susanne Pauli iz GPS Konzepta.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti