Više

  Predsjednica Federacije BiH na sastanku u Vladi Županije Posavske

  Najčitanije

  U Vladi Županije Posavske u Orašju danas je održan sastanak predsjednika Vlade ŽP Đure Topića i predsjednice Federacije Bosne i Hercegovine Lidije Bradare. Sastanku su nazočili predsjednik Skupštine Županije Posavske Blaž Župarić, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva ŽP Mato Brkić i ministar branitelja ŽP Ilija Mišković.

  Razgovarano je o prioritetnim projektima za Županiju Posavsku, s posebnim naglaskom na poljoprivredu, braniteljsku populaciju, te vodoprivredne objekte. Naglasak je bio i na projektima realiziranim u proteklim godinama te planiranim projektima za ovu godinu. Istaknuta je važnost nastavka potpore Županiji Posavskoj, s naglaskom na pomoć Federacije BiH nižim razinama vlasti.

  Predsjednik Vlade, Đuro Topić, zahvalio je predsjednici Bradara na posjeti te naglasio kako je važno na godišnjoj razini održavati ovakve sastanke, s obzirom na to da je predsjednica Bradara u posjeti Vladi Županije Posavske bila i prošle godine.
  Ova posjeta predstavlja korak naprijed u jačanju suradnje i podrške između različitih razina vlasti, s ciljem unapređenja kvalitete života u Županiji Posavskoj.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti