Više

  Predsjednica Federacije Lidija Bradara otvorila 18. „Dane Tolise“

  Najčitanije

  Predsjednica Federacije Lidija Bradara službeno je sinoć u dvorani toliškog Dvora proglasila otvorenom 18. manifestaciju „Dani Tolise“.
  Tom su prigodom upućene riječi čestitanja respektabilnoj manifestaciji i Organizacijskom odboru od 41 člana na čelu s predsjednikom odbora i Zaklade Terra Tolis Danielom Dominkovićem.

  -Čast mi je biti pokroviteljicom ove manifestacije. Želim vam čestitati jer tako vrijedno i s ljubavlju čuvate svoje običaje, vrijednosti, kulturu i tradiciju posavskoga kraja i prenosite mlađim naraštajima, kazala je uz ostalo predsjednica Federacije Lidija Bradara.
  Prigodnim riječima obratio se i Daniel Dominković, zatim gvardijan toliškog samostana fra Mario Jurić, predsjednik Skupštine Županije Posavske Blaž Župarić u ime Skupštine i predsjednika Vlade ŽP Đure Topića, predsjednik Gradskoga vijeća Orašje Stanko Vincetić, generalni konzul RH u Tuzli Ivan Bandić, Federalna minstrica kulture i sporta Sanja Vlaisavljević i na kraju je manifestaciju službeno otvorila predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara.

  Svečano otvorenje manifesatacije odvijalo se u umjetničkom ambijentu jer je u dvorani bila postavljena izložba slika likovne kolonije. Glazbeni ugođaj bio je u znaku nastupa etno grupe „Makara“ u sastavu: Tunja, Mario i Krunoslav Oršolić Makarić i Tea Dominković.
  „Dani Tolise“ trajat će do nedjelje 9. lipnja uz brojne sadržaje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti